--> Коли і якими вулицями Луцька почне їздити маршрутка №19 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коли і якими вулицями Луцька почне їздити маршрутка №19

0
11
Коли і якими вулицями Луцька почне їздити маршрутка №19
Луцький маршрут №19 забезпечуватиме транспортне сполучення із селами Прилуцьке та Сапогове, а також із Новим ринком, що на ЛПЗ.

Про це в фейсбуці повідомив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

За його словами, оголосили конкурс на визначення перевізника за автобусним маршрутом загального користування №19 Окружна – с. Сапогове. Переможця буде визначено 29 вересня.

"До визначення переможця перевезення буде здійснювати тимчасовий перевізник, який вийде на маршрут, орієнтовно, наступного тижня. Робимо все можливе для того, щоб якнайшвидше налагодити додаткове сполучення із селами Прилуцького старостинського округу, а також із Новим ринком. Наразі розробляється графік руху для трьох одиниць транспорту, що курсуватиме за новим маршрутом", – йдеться в дописі.

Автобус №19 Окружна – с. Сапогове курсуватиме за таким маршрутом (у прямому та зворотному напрямках): Окружна, Дружби народів, Бенделіані, Станіславського, Окружна, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева, Наливайка, Івана Богуна, Ківерцівська, с. Прилуцьке, с. Сапогове (місця міжзмінного відстою у с. Прилуцьке, с. Сапогове та на вул. Окружній біля ПАТ «СКФ Україна»).

Зазначимо, маршрутка №19 не курсувала від грудня минулого року. Перевізник, який раніше обслуговував маршрут, відмовився встановлювати валідатори, тож з ним розірвали договір. До визначення перевізника на цьому маршруті, тимчасовим перевізником призначили ФОПа Федіка Б.В.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні