У працівника Луцького ЦНАПу виявили коронавірус: відвідувачів не приймають

0
8
У працівника Луцького ЦНАПу виявили коронавірус: відвідувачів не приймають
У працівника Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку виявили коронавірус. У зв’язку із цим в установі припинили прийом відвідувачів до 25 серпня.

Про це повідомляють на сторінці ЦНАПу у фейсбуці.

Відвідувачів, які отримали талони попереднього запису, прийматимуть після відновлення прийому. Про подальші зміни у графіку роботи ЦНАП повідомлять пізніше.

Відвідувачам нагадують про можливість замовлення онлайн послуг на порталі ДіЯ https://diia.gov.ua/.

Адміністративні послуги місцевого значення (довідки, копії рішень і т.д.) можна замовити через електронну пошту poslygu.cnap@ukr.net з використання кваліфікованого електронного підпису (детальніше тут http://e-services.volyn.ua/info/news/6790/details?LanguageId=0)

Дізнатись більше інформації про наші послуги можна на сайті Луцької міської ради https://www.lutskrada.gov.ua/pages/posluhy-shcho-nadaie-tsnap?fbclid=IwAR25_Oare4B1BS4_XvzOo1x8EnbWf_iG4iuyazUP-gNA-F6fElV5uTJ85yg , порталі електронних сервісів Волині (http://e-services.volyn.ua/), у фейсбуці (https://www.facebook.com/CNAP.Lutsk) та через Skype (cnap.lutsk).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні