Після втручання прокуратури міськрада на Волині скасувала договір з підприємством

0
0
Після втручання прокуратури міськрада на Волині скасувала договір з підприємством
За втручання прокуратури на Волині відмінили незаконну закупівлю на 1,5 млн гривень.

Про це інформує пресслужба прокуратури області.

Маневицька місцева прокуратура Волинської області звернулася до Ківерцівської міської ради області із листом, аби упередити незаконне використання 1,5 млн грн бюджетних коштів.

Опрацьовуючи інформацію вебсайту «prozorro.gov.ua», прокурори з'ясували, що міська рада за наслідками відкритих торгів у липні 2020 року уклала із підприємством договір підряду на проведення робіт із капітального ремонту однієї з вулиць у Ківерцях.

Проте процедуру закупівлі вартістю 1,5 млн грн проведено із порушеннями вимог Закону України «Про публічні закупівлі", адже визнане переможцем торгів підприємство не надало в складі тендерної пропозиції документів про чинність договорів оренди транспортних засобів та не підтвердило необхідної кваліфікації працівників.

Втрутившись у ситуацію, прокурори вказали міській раді на порушення законодавства.

За результатами розгляду листа прокуратури тендерний комітет міськради розірвав укладений договір, відтак за втручання прокурорів упереджено незаконне використання 1,5 млн грн бюджетних коштів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні