У СНУ створили креативний простір для студентів. ФОТО

0
3
У СНУ створили креативний простір для студентів. ФОТО
У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки створили сучасний креативний простір для студентів.

Про це інформують нам сайті вишу.

«Ідея простір» облаштували на базі факультету історії, політології та національної безпеки. 18 серпня локацію презентували для громадськості. Крім креативного простору, ще однією обновою факультету стала навчальна аудиторія.

На відкритті побував ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось, який разом із викладачами та студентами факультету ознайомився із новим дизайном холу.

Завідувач кафедри образотворчого мистецтва та дизайну, дизайнер та розробник нового простору Дмитро Авраменко розповів, що ідея виникнення специфічного простору для студентів виникла під час розмови з деканом факультету історії, політології та національної безпеки Ярославом Ярошем.

Обдумавши всі тонкощі в Лесиному виші взялися до роботи.

«Залучивши до дизайну простору Марію Єфімову та отримавши чудові поради кольорового рішення стін від Тетяни Прокопович, була готова тримірна візуалізація під робочою назвою «Політ простір». Допрацювавши усі тонкощі проекту разом з Марією Назарчук було вирішено спільно його презентувати», – розповів Дмитро Авраменко .

Він подякував ректору Анатолію Цьосю за реалізацію проекту, проректору з навчально-виховної роботи та комунікації Наталії Благовірній за величезну підтримку, а проректору з економічно-господарської роботи Анатолію Федонюку за втілення усіх примх дизайнерів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні