Як прочистити засмічення в раковині без допомоги сантехніка

0
-1
Як прочистити засмічення в раковині без допомоги сантехніка
З часом у зливі для раковини або ванни накопичується багато різного сміття і бруду. І в один прекрасний день засмічення стає настільки великим, що вода не може через нього пробратися. Не поспішайте викликати сантехніка або бігти в магазин за різними очисними засобами, хімічний склад яких здивував би навіть Менделєєва. Ми розповімо вам, як приготувати засіб для очищення труб в домашніх умовах. Інгредієнти для нього знайдуться у кожної господині, пише Кенгуру.

Як прочистити засмічення в раковині складові:
– 200 г розпушувача для тіста;
– 200 г солі;
– 150 мл оцту;
– вода.

Приготування і застосування:

Змішайте сіль і розпушувач. Акуратно засипте суміш в слив. Підігрійте трохи оцет і залийте його також у злив. Відбудеться звичайна хімічна реакція і засіб почне пінитися. Далі залийте гарячу воду, щоб промити труби. Готово! Тепер вода не застоюється. Дуже простий спосіб.

Дані інгредієнти дуже добре розчиняють будь-які забруднення, при цьому зовсім не псують якість труб. До того ж, такий метод усунення засмічення в раковині не вимагає багато часу і спеціальних пристосувань. Нехай ваші труби завжди залишаються чистими.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні