--> Як без операції швидко вивести камені з нирок. РЕЦЕПТ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як без операції швидко вивести камені з нирок. РЕЦЕПТ

0
0
Як без операції швидко вивести камені з нирок. РЕЦЕПТ
Опублікували рецепт, який допоможе вилікувати забиті камінням нирки.

Про це пише KENGURU.

"У мене були великі проблеми з нирками, тому мене поклали в лікарню і сказали, що потрібно робити операцію, бо одна нирка була повністю забита камінням. Тільки ось її я могла не пережити через свій стан. З такою новиною мене і виписали з лікарні", – пишуть на сайті.

Пізніше жінка дізналася простий рецепт з п'яти лимонів, який допоміг їй позбутися від каменів. Вже понад 30 років її не знає, що таке проблеми з нирками.

Застосування:

Помийте один лимон і розріжте навпіл. Половинку натріть на тертці і з’їжте з ранку. Щоб оскоми не було, в рот киньте щіпку солі. Другу половинку також потрібно натерти і з’їсти ввечері. Робити так потрібно протягом 5 днів і головне – спостерігати за сечею.

Через місяць потрібно ще раз повторити курс.

"Ось я і почала стежити за своєю сечею. На другий день вона була неймовірно каламутною, на третю – взагалі каша, а потім стало поступово спадати. Так я від каменів в нирках і позбулася", – розповідає про результат жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні