У Луцьку закрили «Хоспіс»: колектив написав прощальний пост і подяку

0
-4
У Луцьку закрили «Хоспіс»: колектив написав прощальний пост і подяку
Колектив Волинського "Хоспісу" написав прощальний пост у зв’язку із закриттям медичного закладу, який реорганізували шляхом приєднання до Волинської клінічної обллікарні.

Звернення медики опублікували у фейсбуці на сторінці медичного закладу.

Нагадаємо, Волинську обласну лікарню "Хоспіс" реорганізували шляхом приєднання до Волинської обласної клінічної лікарні. Рішення депутати облради ухвалили ще в березні.

"Наша захоплююча історія добігла кінця. Наш заклад припинив свою діяльність. Це була непроста, але від того не менш цікава подорож тривалістю 20 років.

Ми дякуємо всім, хто допомагав нам пройти цей нелегкий шлях: першому керівнику нашого закладу Бачинському Володимиру Івановичу, який створив цю службу в області, колективу за професійнійсть, нашим партнерам за співпрацю, колегам за досвід, благодійникам за підтримку.

Сподіваємось, що цей такий необхідний напрям медичної допомоги знайде своє продовження в складі іншого лікувального закладу", – йдеться в дописі.
Перший керівник
Перший керівник

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні