--> У Маневичах чоловік врятував 10-річного хлопчика, який тонув | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Маневичах чоловік врятував 10-річного хлопчика, який тонув

0
4
У Маневичах чоловік врятував 10-річного хлопчика, який тонув
У селищі Маневичі на ставу Заходи ледь не загинув 10-річний хлопчик.

Його врятував місцевий житель Юрій Шинкарук, – розповіла Суспільному керівниця відділу волинських рятувальників Ірина Варварук.

Того дня двоє товаришів Юрій Шинкарук та Максим Шиполік ловили рибу на ставку. Побачили, що діти стрибали з пірса в воду. Один із хлопців почав кричати та махати руками. Топився, – розповідають чоловіки.

Аби врятувати дитину, Юрій Шинкарук одягненим стрибнув у воду та витягнув хлопця. Надав першу медичну допомогу. Опісля хлопчик пішов додому, каже Юрій Шинкарук.

Рятівник додає: дітей, які приходять сюди плавати чи рибалити, бачить щодня. Не оминає цього місця, зі слів Юрія, і хлопчик, якого врятували чоловіки.

Про врятованого хлопця сусіди розповідають, що він дуже швидкий. «Хазяїн хороший, бо поки мати йде на ягоди, то він вже відро назбирав», – каже сусід Володимир Гордін.

Волинського рятувальника Юрія Шинкарука подали для визначення лауреатів щорічної Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року» та номінуватимуть на премію «Людина року Волинського краю».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні