--> На Волині пасажирка авто, яким керував п’яний водій, хотіла «відмазати» його за 20 доларів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині пасажирка авто, яким керував п’яний водій, хотіла «відмазати» його за 20 доларів

0
-3
На Волині пасажирка авто, яким керував п’яний водій, хотіла «відмазати» його за 20 доларів
За добу співробітники поліції задокументували три факти надання неправомірної вигоди.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до чотирьох років позбавлення волі.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Учора, в селищі Шацьк 35-річна пасажирка автомобіля Volvo, жителька Львівської області, за не складання адмінматеріалів на водія, котрий керував транспортним засобом у стані сп’яніння, запропонувала правоохоронцям 20 доларів США.

Окрім цього, на стаціонарному посту в селі Вишів Любомльського району 32-річний водій автомобіля Peugeot, житель цього ж району, запропонував патрульним 200 доларів неправомірної вигоди. У такий спосіб волинянин хотів відкупитися від правоохоронців за керування транспортом у стані сп’яніння.

А у Старій Вижві водійка мопеда, яка їхала без шолома, запропонувала поліцейським 500 гривень.

Усі факти надання хабарів співробітникам поліції задокументували. Гроші вилучили. Досудові розслідування тривають.

Санкція ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді штрафу, обмеження або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні