У районі на Волині на коронавірус захворів мешканець будинку для престарілих

0
3
У районі на Волині на коронавірус захворів мешканець будинку для престарілих
11 серпня, через нові випадки інфікування COVID-19 голова райдержадміністрації Максим Приймачук скликав позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС.

Про це інформують на сайті Старовижівської РДА.

Як зазначив завідувач районного лабораторного відділення Михайло Дяченко, впродовж останніх днів в районі було виявлено 5 нових випадків захворювання на коронавірус.

Один з них, і це найтривожніше, діагностовано у підопічного відділення стаціонарного догляду для постійного проживання с. Кримне. Нині він пербуває на стаціонарному лікуванні в м. Ковель.

Оскільки вік мешканців відділення поважний, існує потенційна загроза для їхнього життя. Наразі у відділенні 11 мешканців та 10 осіб обслуговуючого персоналу. Всім їм, як контактним особам, зроблено ПЛР-тест, проведено дезінфекцію приміщення.

Аби не допустити спалаху недуги рекомендувано місцевій комісії з питань ТЕБ та НС прийняти рішення про переведення відділення стаціонарного догляду для постійного проживання с.Кримне на карантинний режим роботи та призупинити роботу закладів громадського харчування, розважальних закладів на території ОТГ на термін 7 днів починаючи з 11 серпня 2020 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні