--> У Рожищі підприємець викинув купу ящиків з-під овочів біля сміття, за вивіз якого не платить. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Рожищі підприємець викинув купу ящиків з-під овочів біля сміття, за вивіз якого не платить. ФОТО

0
-7
У Рожищі підприємець викинув купу ящиків з-під овочів біля сміття, за вивіз якого не платить. ФОТО
11 серпня,у Рожищі керівник КП «Дільниця благоустрою» Юрій Міщук виявив біля смітника на вулиці Шевченка (навпроти будинку 13 на вулиці Незалежності) купу викинутих ящиків з-під овочів.

Про це інформують на сайті Рожищенської міськради.

До слова, ця територія біля сміттєвих контейнерів на Шевченка (попри те, що комунальна машина регулярно забирає непотріб) часто-густо є забрудненою через несанкціонований викид. І викидають сміття ті, хто не платить за його вивіз.

Цього разу «скористався» смітником хтось з місцевих підприємців, позаяк ящики найімовірніше використовували для зберігання овочів, чи фруктів.

Як прокоментувала ситуацію старша муніципальна інспекторка Рожищенської міської ради Мар’яна Демчук, за таке порушення, у випадку встановлення винуватця, накладається адміністративне стягнення у вигляді штрафу від 340 до 1700 грн.

Рожищан, які побачать, що невідомі «підкидають» сміття у контейнери біля їхніх будинків – просять телефонувати в муніципальну поліцію за номерами: (033268) 2-18-53 (Мар'яна Володимирівна), або 050-131-42-14, (033268) 2-39-37 (Дільниця благоустрою). Принагідно усіх свідомих громадян закликають укласти договір на вивіз сміття, аби уникнути штрафів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні