На волинській митниці затримали партію контрабанди «тютюнових ділків». ФОТО. ВІДЕО

0
2
На волинській митниці затримали партію контрабанди «тютюнових ділків». ФОТО. ВІДЕО
Поблизу населеного пункту Доманове прикордонники виявили близько двох десятків картонних пакунків з контрабандними цигарками.

Про це повідомили на сторінці у фейсбуці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

В рамках протидії незаконному переміщенню через кордон підакцизних товарів, прикордонники зірвали чергову незаконну оборудку.
Так, на ділянці Луцького прикордонного загону, поблизу населеного пункту Доманове, в ході патрулювання місцевості охоронці кордону виявили близько двох десятків картонних пакунків. Частина з них була загорнута у чорний поліетилен. Як було встановлено згодом, в них знаходилося 8500 пачок сигарет білоруського виробництва без акцизних марок – 4500 пачок «Мінськ сині» та 4000 пачок «Мінськ червоні».

Тютюнові вироби доставлено до прикордонного підрозділу для подальшої їх передачі представникам Митної служби. Наразі проводяться додаткові перевірочні заходи щодо встановлення осіб, можливо причетних до протиправної діяльності.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні