--> Спалах COVID-19 у волинському селі: хворобу діагностували після гулянки на весіллі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Спалах COVID-19 у волинському селі: хворобу діагностували після гулянки на весіллі

0
2
Спалах COVID-19 у волинському селі: хворобу діагностували після гулянки на весіллі
У селі Велика Яблунька Маневицького району коронавірус діагностували у шести осіб. Хворі інфікувалися на весіллі.

Про це йшлося 11 серпня в облдержадміністрації під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції, пише ІА "Волинські новини".

Нагадаємо, за останню добу на Волині було виявлено 48 нових випадків коронавірусу, серед хврих - 5 дітей і 4 медики. Один випадок хвороби завершився летально.

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко поінформувала, що спалах коронавірусу зафіксовано в селі Велика Яблунька Маневицького району. Там захворіли шість осіб, ще двоє очікують результатів тестування.

На коронавірусну інфекцію особи захворіли після весілля, яке проводили у пристосованому приміщенні. Застілля відбулося 26 липня. Всього весілля відвідали 50 гостей.

На весіллі була жінка з легкою формою ГРВІ, пізніше в неї було підтверджено коронавірус.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні