Модель ХL з Волині розповіла, як потрапила в рекламу відомої компанії брендових солодощів

0
4
Модель ХL з Волині розповіла, як потрапила в рекламу відомої компанії брендових солодощів
Учасниця проєкту «Модель ХL» з Нововолинська Ірина Демчук знялася в рекламі компанії «Рошен».

У відеоролику Ірина в головній ролі: танцює та куштує вафлі, пише "Буг".

Журналістам модель plus-size розповіла подробиці зйомок та поділилася відео з бекстейджу.

“Мені написала у фейсбуці кастинг-менеджер, запросила на зустріч з режисером. Це було рівно рік тому, в серпні. Коли мені написали, не могла повірити, що взагалі пройду – умови були надто захмарними. Хороший гонорар, умови зйомки, яка ще й нескладна. У мене був не перший досвід, але здавалось, що це уже на щабель вище”, – розповідає Ірина.

Модель розповідає, що на кастингу зустріла декількох своїх колег, які на її погляд краще підходили, тож дівчина думала, що не пройде. Говорить, що хтось мав кращу фігуру, зовнішність чи більше досвіду.

“Як виявилось, це не показник зовсім. Адже ні одна роль не дає тобі права вважати, що ти кращий за конкурентів. Просто на одну ти підійшов, а на іншу, навіть схожу, може підійти хтось інший”, – зазначає модель.

Ірина говорить, що на кастингу познайомилася з режисером і її попросили записати стандартне привітання та станцювати, як в останнє.

“Я, як завжди , в своєму шаленому адреналіні сіла на шпагат. Мені сказали, що я дуже класна і відпустили. Та я вам скажу, що коли ти подобаєшся на кастингу, це ніяка не гарантія. Ніколи.

Дуже хотіла знятись у цій рекламі. Коли мені передзвонили і сказали, що роль моя, була неймовірно щаслива”, – пригадує дівчина.

Зйомки тривали три години і стільки ж підготовка (макіяж, зачіска, одяг).

“Мені на площадці робили навіть манікюр. Спочатку були дублі зі шпагатом, але так як я не змогла плавно роз’їхатись через перегородки на танцполі, ми вирішили повернутись до класичної версії, що була задумана режисером спочатку”.

Ірина говорить, що півроку чекала на рекламу, яку мали випустити після Нового року. Але карантин вніс свої корективи, тож ролик вийшов лише зараз.

“Залишилось тепер діждатись решту реклам і зйомок, що ще не вийшли, про які говорити поки не можна. Зараз проходить багато кастингів, сподіваюся скоро отримую нові пропозиції”, – додала на останок модель.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні