На Волині через аукціон визначать оредаря приміщень табору відпочинку біля озера. ФОТО

0
-3
На Волині через аукціон визначать оредаря приміщень табору відпочинку біля озера. ФОТО
На Волині через аукціон визначать орендаря приміщень колишнього табору відпочинку на Старовижівщині, що поруч з озером Пісочне.

Про це пише "Волинь Онлайн".

До оренди пропонують майновий комплекс колишнього дитячого оздоровчого табору «Хвиля», що розташований у Старовижівському районі на території Буцинської сільської ради в Урочищі Пісочне, 68, на березі однойменного озера.

Організовує аукціон ПАТ «Укртелеком».

«Майновий комплекс площею 1 178,1 кв.м: будівлі колишнього дитячого оздоровчого табору «Хвиля», що знаходяться на території Буцинської сільської ради в Урочищі Пісочне, 68, на березі однойменного озера. Приміщення придатні для використання під комерційну діяльність, склад, виробництво. Потребують ремонту.

У складі ЦМК: столова, погріб, садовий будинок, санпропускник, 2-поверховий спальний корпус та будівля туалету. Кількість поверхів – один та два в розрізі окремих будівель; опалення відсутнє; земельна ділянка – 3,2503 га», – повідомляють в описі лоту.

Цінові пропозиції приймають до 7 вересня. Відбудеться аукціон 8 вересня. Стартова ціна становить 1178 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні