На Волині вночі зловмисник напав на чоловіка та викрав золотий ланцюжок

0
2
На Волині вночі зловмисник напав на чоловіка та викрав золотий ланцюжок
У Ковелі патрульні викрили зловмисника, який наніс чоловіку тілесні ушкодження та викрав золотий ланцюжок.

Про це повідомляє пресслужба ГУНп у Волинській області.

У суботу вночі до поліції звернувся 26-річний ковельчанина та повідомив, що ввечері під час конфлікту візуально знайомий напав на нього, а в момент нанесення тілесних ушкоджень зірвав з шиї потерпілого золотий ланцюжок. Зловмисник заволодів прикрасою загальною вагою 22 грами.

Наряд патрульної поліції, отримавши детальний опис чоловіка, оперативно виявив підозрюваного. Ним виявився 32-річний житель Ковеля.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального Кодексу України. Відповідно до санкції статті, підозрюваному «світить» штраф від 34 до 68 тисяч гривень або громадські роботи, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Слідчі дії тривають.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні