--> На трасі «Київ-Ковель» масштабна ДТП: фура влетіла в маршрутку, є загиблі. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На трасі «Київ-Ковель» масштабна ДТП: фура влетіла в маршрутку, є загиблі. ФОТО. ВІДЕО

0
10
На трасі «Київ-Ковель» масштабна ДТП: фура влетіла в маршрутку, є загиблі. ФОТО. ВІДЕО
Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 8 серпня у Коростенському районі на Житомирщині.

За попередніми даними, у результаті зіткнення маршрутного мікроавтобуса з вантажівкою загинуло четверо людей. Нині на місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП області, Коростенського відділу поліції та патрульні поліцейські, - йдеться на сайті Нацполіції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 17-ї години на 143 км автошляху Київ-Ковель, на виїзді із с. Грозиного. Попередньо, відбулося лобове зіткнення маршрутного мікроавтобуса «Фольксваген Крафтер», що рухався з м. Києва до смт Лугини, з фурою «МАН» з напівпричепом, що виїхала на зустрічну смугу руху.

У результаті зіткнення загинули 4 людини: водій маршрутки та троє його пасажирів. Водій вантажівки, 64-річний житель м. Запоріжжя, отримав травми.

На даний час на місці події працюють поліцейські. Триває з’ясування всіх причин та обставин, а також встановлення осіб загиблих.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні