--> В Україні хочуть створити систему слідкування за контактами хворих із COVID-19 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні хочуть створити систему слідкування за контактами хворих із COVID-19

1
1
В Україні хочуть створити систему слідкування за контактами хворих із COVID-19
МОЗ, МВС, Мінцифри та інші державні органи хочуть створити ефективну систему відслідковування контактів людей, які захворіли на COVID-19.

Про це повідомив голова уряду Денис Шмигаль, передає "Суспільне".

"Ці епідеміологічні розслідування мають бути системними, з жорстким контролем за самоізоляцією. Це дасть можливість нам більш оперативно реагувати та розривати ланцюги захворювань", – повідомив прем'єр.

Шмигаль заявив, що голова МОЗ Максим Степанов детально прозвітує про готовність лікарень другої хвилі, які будуть приймати хворих на коронавірус.

"Така статистика має бути представлена по кожній області та враховувати кількість ліжкомісць, забезпеченість засобами індивідуального захисту, ліками, киснем та медичним персоналом", – уточнив голова уряду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це як , всіх хворих "чіпуватимуть" сенсорами руху і GPS?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні