--> Розповіли, чи потрібні волинянам профмедогляди під час карантину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розповіли, чи потрібні волинянам профмедогляди під час карантину

0
2
Розповіли, чи потрібні волинянам профмедогляди під час карантину
Міністерство охорони здоров’я дозволило на час карантину вважати дійсними результати медогляду, який працівники проходили раніше.

Про це розповів заступник директора Луцької міської клінічної лікарні Володимир Шендибило, передає "Суспільне Волині".

Працівники організацій і підприємств не можуть пройти медогляди від початку карантину, - каже лікар Володимир Шендибило. Якщо висновок лікаря потрібен для працевлаштування, лучани можуть звернутися на прийом до лікарів Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги.

"Є різні ситуації, наприклад, людині потрібно влаштуватися на роботу, він може пройти вузькопрофільних фахівців, проконсультуватися. Ці лікарі дають рішення про стан здоров’я по тій чи іншій спеціальності. Такий медичний висновок може бути підставою для зарахування на роботу під час карантину", - додає медик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні