--> Аварія літака в Індії: кількість загиблих зросла до 17 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Аварія літака в Індії: кількість загиблих зросла до 17

0
0
Аварія літака в Індії: кількість загиблих зросла до 17
Глава міністерства цивільної авіації Індії Хардіп Сінгх Пурі розкрив подробиці аварії літака Air India, в результаті якої загинули 17 людей.

Відповідну заяву він зробив у своєму Twitter, передає "УНІАН".

Він уточнив, що вивізний рейс AXB-1344 слідував за маршрутом Дубай — Кожикоде.

За його словами, Boeing 737 перетнув злітно-посадкову смугу, а потім впав зі схилу висотою понад 10 метрів. Після цього літак розвалився на дві частини.

Чиновник зазначив, що посадку рейс здійснював під час проливного дощу.

Нагадаємо, аварія літака, який слідував рейсом із Дубая, відбулася у місті Кожикоде. На борту повітряного судна знаходилися 190 людей, 10 з яких діти, а також шестеро членів екіпажу. Літак викотився зі злітної смуги при посадці, а потім розвалився на дві частини. Загоряння зафіксовано не було.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/world/aviakatastrofa-v-indiji-kilkist-zhertv-zrosla-do-17-novini-svitu-11105279.html
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні