--> На Волині створять 7 нових приймальних відділень європейського зразка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині створять 7 нових приймальних відділень європейського зразка

1
1
На Волині створять 7 нових приймальних відділень європейського зразка
На базі Луцької міської клінічної лікарні та Нововолинської центральної лікарні невдовзі розпочнуться роботи з реконструкції приймальних відділень.

По цих об’єктах проведенні тендерні процедури та оголошені переможці на проведення будівельних робіт. Також оголошений тендер для Ратнівської центральної районної лікарні, повідомляє пресслужба ОДА.

Реконструкція приймальних відділень проводитиметься й в інших опорних закладах регіону, а саме: КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради, КНП «Камінь-Каширська центральна районна лікарня», КНП «Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» Ковельської міської ради, КНП «Любомльське територіальне медичне об’єднання Любомльської районної ради», КНП «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської районної ради.

Добудова приймальних відділень опорних лікарень Волинських госпітальних округів – це один із напрямків реалізації Національної програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на теренах області.

В рамках підпрограми «EMERGENCY 2020» на Волині буде реконструюють та обладнано 7 нових, сучасних приймальних відділень європейського зразка.

Фінансування добудови опорних лікарень здійснюватиметься із державного та місцевих бюджетів на умовах співфінансування.
Будівельні роботи здійснюватимуться відповідно до брендбуку, виготовленого спеціалістами Міністерства охорони здоров'я України. Відтак, дизайн приміщення буде єдиним для всіх закладів: від кольорової гами до розташування кімнат та приміщень.

До слова, Національна програма Президента України «Велике будівництво» на Волині реалізується ще у двох напрямках.

Перший – це так звана програма «5 шкіл, 5 дитячих садочків, 5 стадіонів». В рамках цієї програми в області будується 7 шкіл, 3 садочки та 2 стадіони. Частина з цих об’єктів готується до відкриття уже цього року.

Другий напрямок це – відновлення та будівництво доріг європейського рівня. Наразі на дорожніх об’єктах тривають ремонтні роботи. Один об’єкт, М -19 Доманово (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) на ділянці км 117+000 – км 125 +000 уже зданий в експлуатацію. Протяжність автошляху – 8 кілометрів.

Довідково:

Проєкт Президента України Володимира Зеленського «EMERGENCY 2020» передбачає стандартне облаштування приймальних відділень екстреної допомоги з однаковим оформленням, зонуванням та обладнанням на всій території країни. У переліку обладнання – УЗД-апарат, ендоскопічне обладнання, кардіомонітори, дефібрилятор, апарат ШВЛ, лабораторне обладнання, МРТ, ангіограф.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не знаю в якій нашій лікарні приймальне відділення в нормальному стані, де ти не почуваєшся одразу нікому не потрібним... Якби їх дійсно реконструювали в рамках Великого будівництва, щоб і лікарі і пацієнти почувались краще, було б чудово.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні