--> Чоловік з болгаркою, натовп і поліція: у Луцьку – скандал через будівництво кафе. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік з болгаркою, натовп і поліція: у Луцьку – скандал через будівництво кафе. ФОТО

3
0
Чоловік з болгаркою, натовп і поліція: у Луцьку – скандал через будівництво кафе. ФОТО
У Луцьку мешканці будинку на Кравчука, 15 більше місяця сперечаються із новим власником квартири, який хоче облаштувати кафе.

Про це у фейсбуці повідомила Анна Єкименко-Поліщук.

Зі слів лучанки, мешканці виступають проти кафе у будинку. Звернення в міську раду подали, але відповіді ще не отримали. Сьогодні ж, 7 серпня, власник квартири, проти якого збунутувалися люди, приїхав до будинку з болгаркою.

"ОСББ на Кравчука, 15. Прибудинкова територія приватизована. Вже більше місяця триває боротьба з новим власником квартири, який хоче зробити кафе. Мешканці проти... Власник приїхав з болгаркою. Планує різати загорожу і ставити сходи. На місці поліція та мешканці", - йдеться у дописі.

Як зауважують у коментарях користувачі, без рішення ОСББ чоловік не має права проводити такі роботи.

"Він не звернувся з заявою, бо вирішив, що дозвіл не дадуть. Збори мали бути сьогодні та завтра, у зв‘язку з карантином два дні. Представники з болгаркою приїхали до них. Також було звернення в міську раду цього тижня", - додала Анна Єкименко-Поліщук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А дозвіл на виведення квартири з житлового фонду і реконструкцію у нього є?
Відповісти
Я гадаю, що у цього сволоти-куркуля підприємця вже давно за хабар все куплено: право займатись підприємницькою діяльністю, ліцензія, дозвіл на реконструкцію житлового фонду під офіс, магазин або кафе з дівчатами, іт. п.
Відповісти
Прибудинкова територія-це спільна власність власників квартир,навіть без ОСББ(Закон) і потрібно 75% від власників житла(площі).То чого він хоче,цей нед....нехай читає законодавство України.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні