--> Затримали банду шахраїв-іноземців, які обкрадали оселі волинян | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Затримали банду шахраїв-іноземців, які обкрадали оселі волинян

0
1
Затримали банду шахраїв-іноземців, які обкрадали оселі волинян
На Волині правоохоронці знайшли злочинців, які входили у довіру волинян, а потім обкрадали їхні оселі. Також людям повернули викрадені у них кошти.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, на лінію 102 днями надійшло кілька повідомлень про крадіжки з приватних осель волинян. Усі випадки були типовими: до людей приїжджали особи іншої національності на автомобілях іноземної реєстрації та шляхом обману видурювали або викрадали у громадян гроші і цінні речі.

Отримавши детальні прикмети зловмисників, опитавши десятки людей, опрацювавши відео з камер спостереження та наявну оперативну інформацію, поліцейські виявили в одному з районів підозрілих осіб. Ті признались у вчиненні крадіжки, гроші повернули.

Сьогодні очільник Турійського відділу поліції Юрій Столярчук поспілкувався з потерпілими, які висловили вдячність працівникам поліції за вчасне та професійне реагування, адже дехто з потерпілих відкладав ці гроші роками.

«Ми тяжко працюємо на землі, виїжджаємо за кордон. Тут, у селі, не завжди є стабільна робота. І у моєму випадку я переконаний, що поліція спрацювала дуже оперативно, мої кошти при мені, а я тепер знаю, як діяти, щоб не стати жертвою схожих шахраїв», - розповів один з мешканців району.

Поліція продовжує працювати над виявленням інших причетних до цих крадіжок осіб.

Шановні волиняни, будьте пильними, а в разі виявлення підозрілих осіб сповіщайте службу 102.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні