Поліція спіймала волинянина, який промишляв брухтом: чоловік намагався «порішати»

0
-11
Поліція спіймала волинянина, який промишляв брухтом: чоловік намагався «порішати»
Ківерцівські поліцейські викрили волинянина у здійсненні незаконних операцій із брухтом.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Так, по обіді у четвер, 7 серпня, в Ківерцівському районі наряд групи реагування патрульної поліції зупинив за порушення правил дорожнього руху автомобіль «ВАЗ 2102» із причіпом. Під час перевірки з’ясувалося, що 31-річний житель району перевозить брухт металів без жодних документів. Аби уникнути відповідальності, чоловік запропонував поліцейським неправомірну вигоду. Правоохоронці від грошей відмовилися. На місце викликали слідчо-оперативну групу та зафіксували факт дачі хабаря.

Поліцейські встановили, що волинянин протягом тривалого часу незаконно здійснював прийом брухту кольорових і чорних металів, зберігав його на території власного домогосподарства та в подальшому збував.

За цими фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) та ч.1 ст. 213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні