--> Винницький розказав, як абітурієнтам правильно обрати виш | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Винницький розказав, як абітурієнтам правильно обрати виш

0
1
Винницький розказав, як абітурієнтам правильно обрати виш
Керівник секретаріату Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Михайло Винницький поділився дкмками про те, як абітурієнтам правильно обрати вищий навчальний заклад.

Про це говорили у четвер, 6 серпня, у рамках проєкту «Школа свідомого громадянина», який організовує Громадянський Рух "СВІДОМІ", передає ІА "Конкурент".

"На рівні бакалаврату – обирайте університет, на рівні магістерки – програму. Якщо ви продовжуєте навчання в аспірантурі – шукайте керівника. Це означає, що наше мислення – дуже широке. І воно звужується з кожним рівнем вищої освіти", – зауважив він.

На думку науковця, випускники шкіл повинні шукати спільноту, яка може бути "прикольною", бо чотири роки бакалаврату – це час коли молода людина формує свій світогляд та стає дорослою.

"На мою думку, велика трагедія, що в нас лише 11 класів. Університетська освіта – це освіта для дорослих. На превеликий жаль, українська система вимагає вступати одразу на спеціальність. Це велика проблема, бо в 17 років свідомо обрати фах на все життя – досить складно", – сказав Михайло Винницький.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні