--> У Польщі біля залізничної колії знайшли тіло українця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі біля залізничної колії знайшли тіло українця

0
2
У Польщі біля залізничної колії знайшли тіло українця
У Польщі наприкінці липня неподалік міста Конін у Великопольському воєводстві біля залізничної колії у кущах знайшли рештки українця у стані розкладання.

Як повідомляє "Польське радіо", чоловік перебував на карантині.

Зазначається, що він міг померти унаслідок переохолодження. За неофіційною інформацією Польського пресового агентства (PAP), виявлені неподалік останків документи належать громадянину України, котрий приїхав до Польщі у першій половині липня. Чоловік перебував на карантині в одному з населених пунктів у Шамотульському повіті, приблизно за 130 км від місця виявлення останків. Востаннє поліція підтвердила, що чоловік був у місці відбування карантину чотири дні до виявлення тіла. Під час наступного контролю громадянина України вже не застали вдома.

Так, 25 липня під час виїзду, пов'язаного із гасінням гальм у локомотива потягу сполученням "Варшава-Берлін", пожежники натрапили на документи, що лежали поблизу колії. За розповіддю рятувальників, поблизу був відчутний запах останків у процесі розкладання. На мертве тіло випадково натрапили під час огляду кущів неподалік залізничної станції Сплавє.

Своєю чергою у Окружній прокуратурі у Коніні повідомили, що розкладання виявлених останків було настільки сильним, що під час проведеного розтину не вдалося з'ясувати безпосередню причину смерті чоловіка. За словами речниці прокуратури, ймовірною причиною смерті стала гіпотермія (переохолодження тіла). Вона також зазначила, що чоловік, тіло якого виявили, був вдягнений у спідню білизну, а поблизу тіла виявили частини одягу та дорожню сумку. Водночас у прокуратурі додали, що виявлене біля колії тіло не вдалося однозначно ідентифікувати, а тому додатково проведуть тест ДНК.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні