--> МОЗ оновило перелік карантинних зон: Луцьк – у «помаранчевій» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

МОЗ оновило перелік карантинних зон: Луцьк – у «помаранчевій»

0
6
МОЗ оновило перелік карантинних зон: Луцьк – у «помаранчевій»
Міністерство охорони здоров'я оновило перелік "червоних", "помаранчевих" і "червоних" зон в Україні, за яким, зокрема до "червоної" зони потрапив Харків і Костопільський район Рівненській області. Натомість, Тернопіль із неї зник і став зеленим.

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та наздвичайних ситуацій, яка визначає епіднебезпечні регіони України, ще триває. Офіційно рішення має бути оголошеним на брифінгу, після ухвалення, повідомляє "Суспільне".

Однак, як свідчать оновлені дані карти епідемічних показників на рівні районів і міст, "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 станом на 7 серпня мають:

- м. Харків;
- Костопільський район Рівненської області;
- Кіцманський район Чернівецькій області.

До червоної, помаранчевої та жовтої зони розповсюдження коронавірусу потрапили адміністративно-територіальні одиниці 6 областей України: Харківської, Волинської, Житомирської, Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької.

У порівнянні з минулим тижнем, з "жовтої" зони зникла Вінниця. Луцьк із "червоної" зони перемістився у "помаранчеву". Житомир та Ужгород залишилися у жовтій зоні, Івано-Франківськ — у "помаранчевій". З "червоної" зони зник Тернопіль, перемістившись у "зелену" зону.

"Помаранчевий" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлюється в:

- м. Чернівці;
- Волинській області – в м. Луцьк, Луцькому та Любешівському районах;
- Івано-Франківській області – в місті Івано-Франківськ та Городенківському районі;
- Рівненській області – в Рівненському районі.

Раніше у "помаранчевій" зоні був Львів, однак він зник із неї й став "зеленим". Однак до "помаранчевої" зони додалися Чернівці, які раніше були "зеленими".

"Жовтий" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлюється в:

- Волинській області – в містах: Володимир-Волинський, Нововолинськ, - у Ківерцівському та Маневицькому районах;
- Житомирській області – в містах Житомир, Бердичів, у районах Житомирському, Любарському, Пулинському та Романівському;
- Закарпатській області – в містах: Ужгород, Мукачево, Берегове, Хуст, Чоп; у районах: Берегівському, Великоберезнянському, Виноградівському, Воловецькому, Іршавському, Міжгірському, Мукачівському, Перечинському, Рахівському, Свалявському, Тячівському, Ужгородському, та Хустському.
- Івано-Франківській області – в м. Калуш, Коломия; у районах – Калуському, Коломийському, Косівському, Снятинському та Тисменицькому;
- Рівненській області – в м. Дубно; у районах: Гощанському та Здолбунівському.
- Хмельницька область – в м. Хмельницький; у районах: Білогірському, Волочиському, Красилівському, Теофіпольському, Чемеровецькому.
- Тернопільській області – в Бережанському, Гусятинському, Козівському, Лановецькому, Чортківському районах;
- Чернівецькій області – в м. Новодністровськ; у районах: Вижницькому, Герцаївському, Глибоцькому, Заставнівському, Кельменецькому, Новоселицькому, Путильському, Сокирянському, Сторожинецькому та Хотинському.
- Чернігівській області – м. Прилуки, Ніжин; у районах: Бобровицькому, Ніжинському, Прилуцькому, Носівському та Козелецькому.

Із "жовтої" зони зникли міста Хмельницький і Новоград-Волинський, перемістившись до "зеленої" зони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні