--> Президентська булава зі «Слуги народу» поки залишається на історичній Волині. ФОТО, ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Президентська булава зі «Слуги народу» поки залишається на історичній Волині. ФОТО, ВІДЕО

0
-9
Президентська булава зі «Слуги народу» поки залишається на історичній Волині. ФОТО, ВІДЕО
Днями на березі одного з 7-ми чудес України – озера Світязь, зібрались представники партії «Слуга народу» з різних куточків України. Серед гостей синьоокої Волині – народні депутати України, які зголосилися попрацювати навіть у період офіційних відпусток: Андрій Задорожний, Юлія Гришина, Владлен Неклюдов, Анатолій Остапенко, В'ячеслав Медяник, Юлія Овчинникова та Володимир Воронов.

Ініціатива таких виїзних зустрічей, пояснюють у партії, викликана потребою взаємного обміну досвідом у вирішенні проблем розвитку громад та зближення регіонів нашої держави.



«Естафету єднання» започаткувати у Краматорську Донецької області. Тоді голова Донецького осередку Владлен Неклюдов передав волинському колезі Валерію Стернійчуку президентську булаву як символ партії та її успіху. За задумом, вона повинна мандрувати Україною, об’єднуючи Схід і Захід, Північ і Південь у бажанні громад жити в багатій, успішній країні, яку поважають у світі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волинь приїхала президентська булава зі «Слуги народу»



«Місце зустрічі – село Світязь Шацької ОТГ, обрали не випадково», – пояснює організатор заходу Валерій Стернійчук. «Зрозуміло, що ми хотіли показати гостям усю красу Волинського краю, і Шацький національний природний парк з його лісами, озерами, поліською флорою і фауною найкраще підходив для цієї мети. Але, користуючись присутністю народних депутатів, вдалося обговорити перспективи та проблематику розвитку туристичної та рекреаційної галузей економіки Волині. Якраз ці напрямки вважаємо дуже перспективними для області і для місцевої громади, мешканці якої зацікавлені у створенні нових робочих місць, інвестиціях в інфраструктуру, розвиток малого та середнього підприємництва».



У співпраці з очільницею Шацького НПП Марією Христецькою вдалось обговорили питання реконструкції дитячих таборів, санаторіїв та інших рекреаційних зон, розширення території і покращення благоустрою об'єктів заповідного фонду, екологічні проблеми Полісся.



За результатами фахового і комплексного обговорення пріоритетів розвитку Шацького поозеря, як туристичного магніту національного значення, «слуги народу» вирішили застосувати кластерний підхід у процесі розробки стратегії інноваційного розвитку Волині. Тому розгляд перспектив туризму, рекреації, ощадливого природокористування продовжать під час наступної зустрічі на Рівненщині, у якої з Волинською областю багато схожих «поліських» проблем.

Відтак, символічну президентську булаву вручили голові Рівненського осередку Юрію Ліпському. Тож президентська булава зі «Слуги народу» поки залишається на історичній Волині.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні