--> На Волині спіймали серійного викрадача велосипедів. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині спіймали серійного викрадача велосипедів. ФОТО

0
2
На Волині спіймали серійного викрадача велосипедів. ФОТО
У липні 38-річний лучанин у райцентрі Рожище викрав шість велосипедів та мобільний телефон. Оперативники Рожищенського відділення поліції затримали зловмисника, а викрадені речі вилучили.

За фактами крадіжок слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України, повідомляє пресслужба поліції Волині.

Під час досудового слідства правоохоронці з’ясували, що чоловік скоював крадіжки велосипедів та хотів продавати їх через мережу Інтернет. Чоловік промишляв, здебільшого, у громадських місця по центральній вулиці Рожищ. Слідчі оголосили йому про підозру за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Суд обрав лучанина запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб. Усі викрадені велосипеди та мобільний телефон вилучили та повернули власникам. До слова чоловік уже мав раніше проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності.

Санкція статті передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває слідство.

Поліція застерігає жителів області бути обачними та вживати всіх можливих заходів щодо збереження власного майна, аби не стати жертвою крадіїв. Зокрема, не залишайте велосипеди у громадських місцях та сходинкових площадках без нагляду, обладнайте їх захисними велосипедними замками. Відповідальне ставлення до власного майна є запорукою його викрадення збереження.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні