--> Теракти у Луцьку та Києві можуть бути діями агентури Росії, – ексзаступник голови СБУ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Теракти у Луцьку та Києві можуть бути діями агентури Росії, – ексзаступник голови СБУ

2
0
Теракти у Луцьку та Києві можуть бути діями агентури Росії, – ексзаступник голови СБУ
Колишній заступник голови СБУ генерал Олександр Скіпальський назвав кілька причин зростання терористичної активності в цілому. Одна з них - зростання напруги у людей, які мають можливість запасатися зброєю і вибухівкою.

Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "Вибухова тенденція: що стоїть за сплеском тероризму в Україні".

Друга причина теж пов'язана з війною - не розкриті випадки вибухів військових складів.

"Третє - це дія агентури (Росії - ред.) по дестабілізації ситуації в країні. Це впровадження "теорії хаосу", щоб нацькувати різні гілки влади між собою або, наприклад, опозицію на діючу владу. Ця (серія терактів, - ред.) абсолютно може відігравати таку роль", - вважає екс-заступник голови СБУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Опозиція і без "рашивтручання" налаштована проти влади, на те вона і опозиція.
Відповісти
Кінець кінцем дочекався. Думаю напишуть про причетність до терористів на Україні російських спецслужб чи ні? Так нарешті написали. Називається хто всрався? - невістка! - так її ж дома не було! - так сукня ж висить! Ось і з цими терактами до яких причетна Росія. Думали гадали і нарешті придумали наші доблесні силові структури. Виходить, що Максим Кривош (Луцьк), Роман Скрипник (Полтава) та Сухроб Карімов (Київ), це все агенти спецслужб РФ, які продалися за гроші. Ну що сказати, під носом не видно свого українського лайна, то давай спишемо на РФ. Все одно в ступі не втовкти, відповім фразеологічним виразом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні