--> Волинський священник, який вітав Путіна, потрапив в базу даних сайту «Миротворець» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський священник, який вітав Путіна, потрапив в базу даних сайту «Миротворець»

1
-5
Волинський священник, який вітав Путіна, потрапив в базу даних сайту «Миротворець»
Священника з Володимира-Волинського Олексія Шарана внесли в базу даних «Миротворця», де збирають інформацію про осіб, які вчинили злочин проти національної безпеки України та миру.

Як зазначають на сайті Миротворець, Шаран Олексій Олексійович – сприяє російським окупантам та брав участь в пропагандистських заходах Росії (країни-агресора), пише "Буг".

Нагадаємо, днями стало відомо, що цей священослужитель у фейсбуці привітав Путіна з Днем ангела.

Після чого, у селі Галинівка Володимир-Волинського району селяни повісили новий власний замок на храм преподобного Сергія Радонежського , де й проводив службу Олексій Шаран.

Центр «Миротворець» просить правоохоронні органи розглянути дану публікацію на сайті, як заяву про здійснення даним громадянином усвідомлених дій проти національної безпеки України, миру, безпеки людства і міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинський священник сказав, чому вітав Путіна із Днем ангела

Довідково:

Центр «Миротворець» — неурядова організація, що займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку. Центр проводить контррозвідувальні операції, які викликають активну протидію російських спецслужб, що розгорнули полювання на його співробітників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Центр "Миротворець"_ неурядова організація.... Хто фінансує і за які кошти?????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні