--> Судитимуть волинянина, який 8 років перебував у розшуку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Судитимуть волинянина, який 8 років перебував у розшуку

0
-1
Судитимуть волинянина, який 8 років перебував у розшуку
Волинянину, який 8 років перебував у розшуку, не вдалося уникнути відповідальності за скоєні проти правоохоронців злочини.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Ще у грудні 2011 року 35-річний житель селища Іваничі під час затримання за вчинення адміністративних правопорушень і доставки в медичний заклад для проведення освідування на стан алкогольного сп’яніння вчинив опір працівникам міліції та заподіяв їм тілесні ушкодження (одному навіть зламав ніс).

Аби уникнути відповідальності за скоєне, волинянин на початку 2012 року виїхав до Республіки Польща та перебував в розшуку до моменту його затримання 06 липня 2020 року прикордонниками при спробі в’їзду на територію України.

Чоловік визнав свою винуватість в опорі працівникам правоохоронного органу та умисному заподіянні їм тілесних ушкоджень (ч.2 ст.342, ч.2 ст.345 КК України, покарання – до 5 років позбавлення волі).

Далі – слово за судом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні