«Хочу дожити до випускного донечки», – онкохвора волинянка, якій необхідні дорогі ліки

0
8
«Хочу дожити до випускного донечки», – онкохвора волинянка, якій необхідні дорогі ліки
Жителька Нововолинська Тетяна Куценко, яка вісім років бореться з раком молочної залози 4-ої стадії, просить фінансової допомоги.

Про це вона написала на своїй особистій сторінці в фейсбуці.

За словами жінки, їй необхідно постійно приймати дороговартісний препарат, який стримує розвиток хвороби – таргент "Ібранс".

"Цього року в старшої донечки вже буде 11 клас. Пам'ятаю, як я хотіла дожити до її випускного, вірю що так і буде. Менша йде в 5 клас", – йдеться в дописі.

Тетяна пише, що з розвитком хвороби неабияк змінюється її зовнішність – набрані 25 кг.

"Але ж я живу далі. Я спробувала навіть працювати, і навіть дуже успішно, якби не закриття кордону і пандемія короновіруса. Лікарям байдуже мій результат, в них своя клопітка робота. Сьогодні було багато людей в онкодиспансері, побачила молоденьких дівчат в хустинках –так стисло серце... І мені дуже шкода, що в протоколі немає цих ліків, і їх не закуплятиме держава. Можливо, вони б теж комусь допомогли", – пише Тетяна Куценко.

"Я не буду писати, скільки коштувало моє життя за два роки цієї боротьби і вже 24 курс буде. Чекаю на закінчення пандемії, щоб мати можливість знову працювати. За два роки 8 КТ-досліджень – це теж дуже шкідливо, але вибору немає..." – написала волинянка.

Усі, хто має фінансову можливість допомогти Тетяні:
Приватбанк: Куценко Тетяна Валеріївна 5168 7574 0887 1814


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні