--> Учасниця шоу «Топ-модель по-українськи» з Луцька чекає первістка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Учасниця шоу «Топ-модель по-українськи» з Луцька чекає первістка

0
-1
Учасниця шоу «Топ-модель по-українськи» з Луцька чекає первістка
Лучанка Юлія Біньковська учасниця третього сезону шоу «Топ-модель по-українськи» вагітна.

Деякий час дівчина інтригувала шанувальників: зізналася, що погладшала на 8 кг, але не уточнювала, чому. І ось все таємне стало явним, пише ІА "Волинські новини".

Батьком первістка дівчини став хлопець Юлії – Антон Дудка, з яким вони разом живуть в Луцьку. Малюк з’явиться на світ вже в кінці жовтня.

«На «Топ-моделі по-українськи» я проходила краш-тест і мені дісталося завдання сказати Антону, що я вагітна. Коли він почув це, був дуже радий, і дуже засмутився, коли я сказала, що це всього лише жарт, – зізналася дівчина Новому каналу. – Після цієї ситуації ми багато говорили на цю тему і зрозуміли, що дуже хочемо дитину. Перший місяць я не могла завагітніти і дуже переживала, поки гінеколог не пояснила мені, що це нормально, так буває».

Дізналася про вагітність Біньковська напередодні дня народження свого коханого, тому вирішила зробити йому особливий подарунок.

«Коли я дізналася про вагітність, подумала: «Нарешті!» Кілька днів терпіла і не говорила Антону – хотіла зробити йому сюрприз. Я поклала тест з двома смужками в коробочку і залишила на ліжку. Антон знайшов подарунок, коли мене не було вдома, але відразу ж подзвонив, приїхав, поцілував животик і сказав, що дуже радий», – зізналася Юля.

Стать майбутньої дитини випускниця модельного реаліті поки що приховує, але відчуває, що чекає на дівчинку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні