У Рожищі облаштують нову зупинку для громадського транспорту. ФОТО

0
7
У Рожищі облаштують нову зупинку для громадського транспорту. ФОТО
Рожищенська міська рада розробить проєкт облаштування автобусної зупинки на площі Богдана Хмельницького.

На черговій сесії Рожищенської міської ради, яка відбулася у п’ятницю, 31 липня, міський голова Вячеслав Поліщук представив депутатам передпроєктну пропозицію облаштування автобусної зупинки на площі Богдана Хмельницького, - йдеться на сайті міської ради.

Зауважують, що зупинка у напрямку застирної частини міста не відповідає правилам безпеки руху. Через необдумане її розміщення на цій ділянці дороги часто траплялися аварії. Тому неодноразово розглядалися пропозиції заборонити маршрутним таксі здійснювати посадку та висадку пасажирів на цій зупинці.

Однак всі добре розуміють, що це буде незручно для рожищан, які їздять у напрямку Дубища та Ківерець. Зваживши всі «за» та «проти» було прийнято рішення облаштувати на площі Богдана Хмельницького (із заїздом на саму площу) зупинку із дотриманням усіх вимог та ПДР.

Під час сесійного засідання депутати обговорили пропозицію та погодили її без змін. Тепер Рожищенська міська рада розробить проєкт, аби в майбутньому облаштувати автобусну зупинку, яка буде не тільки безпечною, а комфортною для водіїв та пасажирів.



Головне фото - ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні