На волинській фабриці 25 працівників хворі на коронавірус

0
-5
На волинській фабриці 25 працівників хворі на коронавірус
На ТзОВ «Володимирська фабрики гофротари» – спалах коронавірусу. Інфіковані 25 працівників.

Про це стало відомо сьогодні, 4 серпня, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, інформують на сайті Нововолинської міськради.

До слова, Нововолинськ за рівнем поширення епідемічної небезпеки COVID-19 потрапив до “жовтої” зони. Учора в місті зареєстрований летальний випадок – помер 91-річний пацієнт, який був уражений коронавірусною інфекцією і мав супутні захворювання.

Крім того у Нововолинську виявили 11 нових хворих.

Як повідомив міський голова Віктор Сапожніков, більшість хворих зафіксовані на ТзОВ «Володимирська фабрики гофротари».

Нипні, за словами завідувачки Нововолинським міськрайонним відділом ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗ України» Наталії Мариніної там зареєстровано 23 лабораторно підтверджені випадки. Усі хворі перебувають на амбулаторному лікуванні. На підприємстві працює 105 осіб. Під медичним спостереженням перебуває понад сто контактних людей. Це переважно працівники фабрики гофротари, а також члени їхніх сімей.

Керівник підприємства, якого запросили на засідання, не прийшов, посилаючись на зайнятість.

За результатами обговорення вирішили створити робочу групу, до складу якої увійдуть представники Держспоживслужби, відділу праці, санепідемстанції, Центру первинної медико-санітарної допомоги та інших служб.

Ця група проведе рейди на предмет дотримання протиепідемічних заходів на ТзОВ «Володимирська фабрики гофротари». ЇЇ очолить заступник міського голови Олександр Громик.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні