Коли відкриють новий дитсадок у Ківерцівському районі. ВІДЕО

1
-1
Коли відкриють новий дитсадок у Ківерцівському районі. ВІДЕО
Будівництво дитячого садка у селі Дачне Ківерцівського району на фінішній прямій. Завершити усі будівельні роботи та здати дошкільний заклад в експлуатацію планують до 1 вересня 2020 року.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Варто наголосити, що дошкільний навчальний заклад входить в перелік об’єктів, що будуються на Волині в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Загальна кошторисна вартість будівництва дитсадка становить 31 мільйон 320 тисяч гривень. Обсяг фінансування у 2020 році становить 22 мільйони гривень.

Наразі там тривають зовнішні та внутрішні оздоблювальні роботи. Уже облаштовані харчоблок та санвузли, встановлена уся сантехніка. Триває облаштування дитячих майданчиків на вулиці.

Будівництва нового дитячого садка чекали усі мешканці населеного пункту, а особливо батьки, які були змушені возити діток до дитячих садочків обласного центру чи навколишніх сіл. Завдяки програмі Президента України, дітлахи матимуть змогу відвідувати дошкільний навчальний заклад європейського зразка.

До слова, згідно з картою проєкту у 2020-го році в рамках програми «Велике будівництво» у Волинській області сконцентрували увагу на будівництві 7-ми шкіл, 3-ох дитсадків, 2-х шкільних спортзалів, 7-ми приймальних відділень лікарень та оновленні 82-х кілометрів місцевих доріг.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарно виглядає, батьки з Дачного мабуть дуже радіють, що матимуть з вересня новий сучасний садок для своїх дітей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні