Що кажуть в поліції про роботу луцьких маршруток, попри заборону

0
21
Що кажуть в поліції про роботу луцьких маршруток, попри заборону
У Луцьку сьогодні, 4 серпня, виїхали у рейс 140 автобусів та 42 тролейбуси. У поліції повідомляють: нікого ще не штрафували.

Про це розповів "Суспільному" начальник управління транспорту Луцька Володимир Степанов.

Припинити рух громадського транспорту у місті мали б з 3-го серпня, згідно з рішенням державної комісії ТЕБ та НС.

"Всі транспортні засоби працюють, якоїсь інформації про накладення фінансових санкцій, складення протоколів у мене не має", - каже начальник міського управління транспорту.

Як розповів журналістам, один із луцьких перевізників Микола Макарчук, напередодні, 23 його маршрутки не вийшли у рейс через попередження від поліції про відповідальність за роботу у "червоній" зоні.

"Сьогодні вийшло 13-ть на 9-ий маршрут і 10-ть на 3-ій маршрут. Вчора у мене вже половина машин після обіду працювали", - каже перевізник.

Волинські поліцейські, ще не складали протоколів за порушення правил карантину на перевізників ні вчора, ні сьогодні. Про це розповіла речниця обласного управління поліції.

"Чесно кажучи, штрафами хворобу цю не вилікуєш. Просто так до адміністративної відповідальності нікого не притягуватимуть. Ми бачимо, що все працює. Але, головне, щоб люди дотримувались тих самих вимог, як і раніше", - каже Ольга Бузулук.

Зі слів речниці, сьогодні патрульні зупиняють автобуси, аби перевірити чи всі пасажири дотримуються правил карантину, зокрема їдуть у масках. Поки правоохоронці дотримуються профілактичних протиепідемічних заходів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
21

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні