Кавун, кукурудза, персики та диня: почім літні смаколики на луцькому ринку. ЦІНИ

0
5
Кавун, кукурудза, персики та диня: почім літні смаколики на луцькому ринку. ЦІНИ
Скільки доведеться викласти любителям поласувати свіжими сезонними фруктами на луцькому ринку.

Журналісти ІА "Конкурент" пофотографували фрукти і кукурудзу, які можна знайти у Луцьку.

В асортименті: соковиті прохолодні кавуни, солодка кукурудза, персики, абрикоси і нектарини, сливи з кислинкою і виноград, яким просто неможливо наїстися.

Ринкові ціни на добротні херсонські кавуни приємно здивують. Зараз найбільшу літню ягоду можна знайти за ціною 9 гривень за кілограм. І це навіть торгуватися не доведеться.

А ціни на диню на ринку доволі різні. Смачний літній фрукт можна придбати за ціною 20-25 гривень за кілограм. А якщо вам пощастить, і ви натрапите на добрих продавців - то кілограм дині обійдеться вам навіть у 15 гривень. Узбецькі дині коштують дорожче - близько 30 гривень за кілограм. Але по секрету продавці кажуть, що ті мало чим відрізняються від наших.

На ринках і вулицях Луцька активно продають кукурудзу. Ціни на цей літній смаколик вже досить довго тримаються у межах 45-50 гривень за кілограм і 12-13 гривень за качан. Можна знайти також і звичайну домашню кукурудзу за ціною - 7 гривень за штуку.

Літо - час ніжних і солодких абрикосів. Їх на ринках Луцька, як кажуть, від кольору - до вибору. Домашні абрикоси коштують на ринку 20-30 гривень за кілограм. Решту можна придбати за ціною 35-55 гривень.

Персики та нектарини також різняться, залежно від того, де вони виросли. Купити їх можна за ціною від 35 до 65 гривень за кілограм.

Неможливо пройти повз прилавки з виноградом. Вибирати його можна довго, а смакувати - це довше. Ціни залежать від сорту, та коливаються у межах 50 - 75 гривень за кілограм.

Заполонили луцькі прилавки також і сливи. Сезонний фрукт покупцям обійдеться у 25-30 гривень за кілограм.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні