Десятирічний хлопчик врятувався у відкритому морі завдяки документальному фільму

0
1
Десятирічний хлопчик врятувався у відкритому морі завдяки документальному фільму
У Великій Британії десятирічний хлопчик протримався годину у відритому морі завдяки порадам, які він почув у документальному фільмі ВВС TV.

"Нам розповіли, що хлопчина дивився документальний фільм ВВС "Як врятуватися у морі" і дотримувався порад з телешоу", - розповів керівник рятувальників Лі Мартон, які знайшли постраждалого, передає ВВС.

Хлопчика змило в море на пляжі курорту Скарборо. І він повівся так, як радили у фільмі: коли екіпаж знайшов його, дитина лежала на спині, розпростерши руки й ноги та кликала на допомогу.

"Ми просто в захваті від цього неймовірного хлопця, який зумів зберегти спокій і дотримуватись рекомендацій щодо безпеки до дрібниць у жахливих та стресових обставинах. Якби не це, результат міг би бути зовсім іншим", - відзначив рятувальник.

Хлопчика передали батькам, після чого вони поїхали на огляд у лікарню.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні