Головний санлікар пояснив, чому Луцьк потрапив до «червоної» зони

0
-1
Головний санлікар пояснив, чому Луцьк потрапив до «червоної» зони
Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко пояснив, чому окремі міста не потрапили до "зеленої" зони.

Про це Віктор Ляшко говорив на брифінгу 1 серпня, повідомляє "Українська правда".

Нагадаємо, в уряді затвердили розподіл України на зелену, жовту, помаранчеву й червону карантинні зони залежно від епідемічної ситуації. Згідно поділу, обласний центр Волині місто Луцьк потрапило до "червоної" зони, де ситуація із поширенням коронавірусної інфекції є найгірша. До помаранчевої зони увійшли Луцький і Любешівський райони. Жовта зона - місто Нововолинськ, а також Горохівський, Ківерцівський, Локачинський, Маневицький і Турійський райони.

За словами міністра, у "зелену" зону епідемічної небезпеки потрапили ті міста, де протягом 5 днів поспіль "коронавірусні" показники не перевищували прийняті норми.

Ляшко відповів, що зелена, жовта, помаранчева чи червона зони визначаються за 4 національними показниками, які обраховуються за 5 днів поспіль.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що кажуть місцеві чиновники стосовно посилення карантину на Волині

На запитання журналістів про те, чому більшість України 31 липня віднесли до "зеленої" зони – тобто найбільш безпечної щодо поширення COVID-10. За словами журналістів Київ, хоча столиця останнім часом – у лідерах за приростом нових хворих, як і Львівська область: "Тому Київ сьогодні – у зеленій зоні, бо немає перевищення 5 днів поспіль".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні