«Тьотю, дайте на хлібчик»: у центрі Луцька жебракують діти з Переспи. ВІДЕО

2
4
«Тьотю, дайте на хлібчик»: у центрі Луцька жебракують діти з Переспи. ВІДЕО
У центрі Луцька маленькі роми перестрівають перехожих і просять гроші та їжу. Діти також бігають навколишніми супермаркетами, хапають за руки покупців. Таке відбувається щодня.

Журналісти "Аверсу" зустріли три дівчинки та одного хлопчика ромської національності в магазині біля собору.

Дітвора розповіла, що приїхали сюди вони з Переспи. І, схоже, у Луцьк їздять, як на роботу. Тим часом, поки дітвора бігає та просить, їхні рідні сидять неподалік, під деревами у холодку.

Забачивши камеру, старші роми спочатку порозбігалися. Потім мама та тітка малих прибігли з’ясовувати. чому їх знімають. Подібне тут діється мало не щодня, а особливо на вихідні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доки будуть доходи і будуть давати "на хлібчик" (а на хлібчик люблять мазати масло з ікорочкою), доти будуть бігати, а старші контролювати процес..
Привчають змалку "працювати"..
Відповісти
Просити не гріх і українці ромського походження про це знають. Це тільки початок. Через деякий час їх наплодиться стільки, бо вони отримують гроші на дітей, сам знаю таку сім'ю які в місяць мають 20000 допомоги. Чехія і Словаччина вже через це пройшли, тюрми переповнені ціганос, а їхні баби постійно бєрємєні, а на дитячі гроші закупляються наркотики і продають тупим гаджо. Це зневажливе ім' я всім білим. Себе вони так називають Ромами, вищими, а ґаджо це лохі яких можна дурити, обкрадати, коротше худоба за рахунок якої можна і треба жити!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні