Під Луцьком водій хотів відкупитися за порушення п'ятьма тисячами

0
4
Під Луцьком водій хотів відкупитися за порушення п'ятьма тисячами
У селі під Луцьком водій хотів відкупитися від патрульних за 5 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

У четвер, 30 липня, близько 7 години під час патрулювання наряд групи реагування патрульної поліції у селі Підгайці Луцького району зупинив автомобіль Seat inca. За кермом автівки перебував 47-річний житель Луцького району. Водій хотів уникнути відповідальності за скоєння адмінправопорушення та запропонував 5 тис. грн неправомірної вигоди.

Поліцейські відмовились від запропонованих грошей та викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка й задокументувала факт пропозиції хабаря. Гроші вилучили.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Триває слідство.

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні