У Луцькому прикордонному загоні відслужили панахиду за загиблим воїном-прикордонником

0
7
У Луцькому прикордонному загоні відслужили панахиду за загиблим воїном-прикордонником
У п'ятницю, 31 липня, виповнюється 6 років із дня смерті молодшого сержанта Луцького прикордонного загону Сергія Гулюка.

Під час молитви в храмі Святого Великомученика Юрія, під провод капелана Михайла Хімчака, були присутніми керівництво загону та бойові побратими Сергія, які відзначають його незламний дух та характер переможця. Для них Сергій назавжди залишиться чудовим товаришем, зразковим військовим, першокласним спортсменом, прекрасним чоловіком та батьком.

Після закінчення служби, всі присутні відправилися до будинку, де проживала його сім'я. Там друзі та колеги поклали квіти до меморіальної дошки на честь Воїна.

«Справа в тому, що військовослужбовці, в яких є троє й більше дітей, мають право відмовитися від відправлення в зону ООС. У Сергія, якраз таки, було троє малолітніх дітей. Але, незважаючи на офіційні підстави, він сказав: «Я хіба не такий як усі? Чи я боягуз? Якщо я не поїду, то підставлю когось і ця людина буде змушена буде зайняти моє місце». Без сумніву, Сірьожа склав позитивне враження: дуже відповідальна, поміркована та зріла людина. Поруч із таким побратимом за честь було воювати», - розповів командир 4-го відділення мото-маневреної групи міста Луцьк, майор Павло Гаврилюк, який був поруч із Сергієм 31 липня.

Додають, що посмертно Герой нагороджений званням «Почесний житель міста Луцьк».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні