Звільненого заступника голови Волинської ОДА суд поновив на посаді

0
-7
Звільненого заступника голови Волинської ОДА суд поновив на посаді
Леонід Кирильчук, якого звільнили з посади першого заступника голови Волинської обласної державної адміністрації, суд поновив на роботі.

Про це повідомляє Конкурент посилаючись на рішення Волинського окружного адміністративного суду.

Феміда визнала розпорядження очільника ОДА від 27 квітня про звільнення Кирильчука незаконним та вирішила поновити чиновника на посаді з 28 квітня.

За час вимушеного прогулу йому з бюджету повинні виплатити 94 134 гривень заробітної плати. Разом із цим 30 863 гривень необхідно перерахувати негайно.

Окрім цього, Волинська ОДА змушена компенсувати 3 000 гривень, які було сплачено позивачем за надану правову допомогу.

У коментарі "Конкуренту" Леонід Кирильчук сказав, що ще не готовий відповісти, чи продовжить працювати у штаті Волинської ОДА.

"Зараз я чекаю на дії ОДА. Наступним крок за ними. Вони повинні виконати рішення суду, підготувати розпорядження про поновлення на посаді, покликати мене для ознайомлення і тоді вже я ухвалюватиму рішення", – зазначив Кирильчук.

Нагадаємо, голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко звільнив своїх двох заступників: Леоніда Кирильчука та Світлану Мишковець.

Леонід Кирильчук став першим заступником голови облдержадміністрації наприкінці березня цього року. А вже 28 квітня стало відомо про його звільнення.

Звільнений заступник голови ОДА вирішив судитися за посаду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні