До волинських лісівників завітала з короваєм відома телеведуча Леся Нікітюк. ФОТО

0
0
До волинських лісівників завітала з короваєм відома телеведуча Леся Нікітюк. ФОТО
Відоме тревел-шоу "Le Маршрутка" з Лесею Нікітюк завітало до державного підприємства «Лісомисливське господарство «Звірівське».

Про це повідомляє Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Le Маршрутка Лесі Нікітюк вчора, 30 липня, завернула до державного підприємства «Лісомисливське господарство «Звірівське» для зйомок нового сезону авторського тревел-шоу.

Що саме робила у звірівському лісі відома телеведуча лісівники розказати не можуть – тримають інтригу. Одначе, поділилися емоціями від зустрічі.

"Перше. Леся Нікітюк зізналася, що мега-приємно вражена усім. До колективу підприємства зірка приїхала з короваєм. Жартувала, спілкувалася, каталася на конях, годувала їх, фотографувалася на згадку. Подякувала за презентовану лісівниками продукцію – меди, варення, соки, гриби. Дегустувала страви з лісового ресторану «Явір». Ну і… Про головне – у Le Маршрутці.

Друге. Хоча на знімальному майданчику, в який перетворилася територія лісгоспу, стороннім перебувати було не бажано – дещо ми все ж змогли сфотографувати.

Третє. До нас обіцяли повернутися і розповісти про інші унікальні туристичні локації, створені лісівниками Волині.

Четверте. Леся сказала, що волинські лісівники круті у своїй справі! Як і знімальна група Le Маршрутки)", – йдеться у повідомленні.

Тож лісівники залишилися вдячними за досвід та емоції від зустрічі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні