Викрили волинянку, яку організувала вдома незаконну базу металоскупки

0
10
Викрили волинянку, яку організувала вдома незаконну базу металоскупки
У селі Переспа Рожищенського району місцева мешканка протягом тривалого часу незаконно здійснювала прийом брухту кольорових та чорних металів.

Поліцейські задокументували три факти протиправної діяльності жінки. За порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом триває досудове слідство за ч.1 ст. 213 Кримінального кодексу України, повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Під час проведення спеціальної операції оперативники Рожищенського відділення поліції провели санкціонований обшук на території домогосподарства волинянки.

Поліцейські виявили та вилучили понад три тонни чорного металобрухту, отриманого внаслідок здійснення протиправної діяльності.

Вирішується питання про оголошення правопорушниці підозри у скоєному злочині. Функціонування металоскупки припинено.

За здійснення незаконної діяльності жінці загрожує штраф від 25,5 до 34 тис. грн або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до одного року.

Поліція нагадує, що за порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом та порушення законодавства, що регулює здійснення операцій з металобрухтом, передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні