--> У Луцьку відкрили офіс «Слуги народу» та нардепа Стернійчука. ФОТО, ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відкрили офіс «Слуги народу» та нардепа Стернійчука. ФОТО, ВІДЕО

0
-32
У Луцьку відкрили офіс «Слуги народу» та нардепа Стернійчука. ФОТО, ВІДЕО
У Луцьку презентували партійний офіс «Слуги народу» та громадську приймальню народного депутата України Валерія Стернійчука.

Офіс Волинської обласної організації політичної партії «Слуга народу» розташований в одній з новобудов Луцька на вулиці Набережна, 4а (офіс №144).

У вступному слові нардеп Валерій Стернійчук розповів, що на відкриття громадської приймальні команда політичної партії чекала вже давно, але поширення коронавірусної інфекції внесло корективи у плани. І хоч пандемія також торкнулася жителів Волинської області, представники «Зе-команди» активно працювали, дотримуючись карантинних вимог.

«Ми відповідали на звернення, повідомлення в соціальних мережах, електронній пошті. Відкриття офісу чекали також ті виборці, які на минулих виборах віддали за нашу партію, за нашого Президента голоси. І навіть ті, хто не встиг віддати, я впевнений, що виправлять це – 25 жовтня зроблять це на місцевих виборах», – розповів Валерій Стернійчук.



За словами народного депутата України, партійний офіс на Набережній – це не просто місце, де працюватимуть представники партії, це цілий хаб, куди з ідеями можуть приходити представники громадських організацій, представники різних сфер та напрямів.

Більше того, партійний осередок постійний, він офіційно зареєстрований і буде працювати не лише у виборчий період, а й після виборів.

«Ми демонструємо те, що ми відкриті, готові до комунікації, готові надавати зворотній зв’язок. Демонструємо, що наша команда на чолі з Володимиром Зеленським і далі продовжує робити зміни. Починаючи від столиці, і до найвіддаленішої точки на мапі України. Ми – «Слуга народу» маємо ідею, і вона полягає в тому, щоб згуртувати волинян, всіх мешканців кожної області навколо однієї цілі – працювати на розвиток своєї громади. Ми – представники «Зе-команди» на Волині маємо мету: «Волинь – це комфортна для життя область. І заради цього ми готові далі працювати», – виступив Валерій Стернійчук.



Серед найближчих амбітних завдань партії – участь у місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня 2020 року. Партія планує висувати кандидатів у всіх без виключення громадах Волині з урахуванням змін децентралізації. За словами нардепа, відбір кандидатів буде дуже ретельним.

«Головне, аби люди були з досвідом, були чесними, порядними, перспективними і без жодного корупційного шлейфу. Ми готові слугувати політичним майданчиком для всіх наших кандидатів, дати їм дорогу в політику. Але вони мають не лише відповідати цим критеріям, але й усвідомлювати, що головною мотивацією для них є – бажання працювати на благо своєї громади чи області», – зауважив Стернійчук.

Керівник Луцького міського виборчого штабу партії «Слуга народу» Роман Бондарук закликав усі громадські організації та активних людей долучитися до програми, яку «Зе-команда» реалізовуватиме після виборів.



«Ми знаємо, що є дуже багато проблемних актуальних питань, які потрібно вирішувати в наших громадах. Тому ми запрошуємо громадських активістів, активних громадян приходити на офіс зі своїми ідеями», – закликав Роман Бондарук.

Зазначимо, партійний офіс «Слуги народу» передбачає режим активного спілкування з 9:00 до 18:00 щодня, крім суботи (до 14:00) і неділі (вихідний).








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-32

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні