Звільнився багаторічний директор «Луцькспецкомунтрансу»

0
7
Звільнився багаторічний директор «Луцькспецкомунтрансу»
Звільнився директор Луцького комунального підприємства "Луцькспецкомунтранс" Валерій Кузьмич. Багаторічний керівник луцького підприємства вийшов на пенсію.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови з кадрових питань
від 20 липня на сайті Луцькради.

"Звільнити Кузьмича Валерія Феодосійовича з посади директора Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» за власним бажанням у зв’язку з виходом на пенсію за віком. Підстава: заява В.Кузьмича", – йдеться у документі.

У зв’язку з виходом на пенсію Валерію Кузьмичу виплатять грошову компенсацію за невикористану щорічну відпустку та грошову допомогу у розмірі 6 посадових окладів відповідно до пункту 3.4 контракту № 90 від 01.03.2012 р.

Тимчасово виконувати обов’язки директора Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» буде начальник відділу сміттєсортувальної станції цього підприємства Андрієвський Сергій Іванович.

Він матиме право першого підпису у фінансових документах.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні