«СВІДОМІ» мають декілька кандидатів в мери Луцька

2
-3
«СВІДОМІ» мають декілька кандидатів в мери Луцька
Команда Андрія Покровського Громадянський Рух "СВІДОМІ" під час прийдешніх місцевих виборів боротиметься не лише за депутатські мандати, але й змагатиметься за посаду Луцького міського голови.

Про це Покровський розповів у коментарі ІА "Конкурент" перед початком великої зустрічі з учасниками проєкту "Стань депутатом Луцькради".
Андрій Покровський
Андрій Покровський

"Для того, щоб робити системні зміни у місті, має бути відповідальна більшість депутатів у міській раді та дієвий міський голова. І перше навіть важливіше, ніж друге. Бо міський голова має лише один голос при ухваленні рішень у сесійній залі, як і кожен з депутатів", – зазначив він.

"Я не відкидаю можливості, що балотуватимуся на посаду мера. Але я впевнений, що Алла Надточій, Тарас Шкітер чи Михайло Наход також є сильними кандидатами і хорошими управлінцями, тому команда буде вирішувати. Ми розглядаємо кілька кандидатів на мера".
Тарас Шкітер
Тарас Шкітер
Алла Надточій
Алла Надточій



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Покровський - наш мер!!! А всі решта - цее дорожня пилюка. Засранці.
Відповісти
Лучани вибируть мудрого і професійного.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні